Veelgestelde vragen

Help: 

Wat is WarnerBros.be?

<<WarnerBros.be>> is een website waarop je alles kunt vinden over Warner Bros. Films, Home Entertainment, Games en meer die in Nederland gedistribueerd worden.

Kan ik een filmpremière bijwonen?

Filmpremières zijn enkel op basis van persoonlijke uitnodiging bij te wonen. Houd echter onze website en social media kanalen in de gaten, want er zijn vaak prijsvragen waarbij je toegangskaarten kunt winnen.

Hoe kan ik kaarten kopen voor de Warner Bros. Studio Tour?

Je kan de Warner Bros. Studio's bezoeken! Om meer over de Experience te lezen en je kaarten te kopen bezoek je de officiële website van Warner Bros. Studio Tour Hollywood op www.wbstudiotour.com of Warner Bros. Studio Tour London op www.wbstudiotour.co.uk

Waar kan ik de openstaande vacatures vinden van Warner Bros.?

Voor een totale lijst van openstaande vacatures bezoek je de volgende website: www.warnerbroscareers.com

Ik heb een idee voor een film, televisieprogramma of script. Hoe benader ik Warner Bros.?

Warner Bros. Entertainment accepteert geen ideeën voor film, televisie of ander verhaalmateriaal, tenzij het ingezonden wordt door een gecertificeerd literair agent die is aangesloten bij de Writers Guild Of America. Als je geïnteresseerd bent in een lijst met geaccrediteerde agenten, bel dan met de Writers Guild in Amerika, telefoonnummer 323-951-4000, of stuur ze een e-mail via hun website, www.wga.org.

Wat is Digital HD ULTRAVIOLET?

Bekijk je film waar jij wil op je verschillende devices! Meer informatie vind je op: nl.flixster.com