LEGO Dimensions

LEGO Dimensions

LEGO® DIMENSIONS™: Mooiere Verhalen, Meer avonturen, Stoerdere Helden!

Dit jaar wordt het LEGO® Dimensions™ multiversum nog groter. Vul je startpakket aan met nieuwe helden, ontdek nog meer werelden, nieuwe spelmogelijkheden en... een compleet nieuw soort uitbreidingspakket: de story pack. 

Story packs zijn de nieuwste en grootste uitbreiding voor je LEGO® Dimensions™ ooit, voor de echte gamers en meesterbouwers. Elke story pack bevat zes nieuwe game levels en LEGO® stenen om een nieuwe LEGO® Gateway te bouwen en je LEGO® Toy Pad aan te passen in de stijl die jij gekozen hebt. 

Battle Arena’s: Neem het op tegen je vrienden! In de gloednieuwe battle arena’s kun je in split-screen de strijd aan gaan met maximaal 4 spelers tegelijk. 

Kruip in de huid van je favoriete personages, ontmoet nieuwe helden en zet je LEGO® Dimensions™-avontuur voort!

 

STARTPAKKET Het LEGO® DIMENSIONS™

Startpakket is het enige dat spelers nodig hebben om te beginnen. Bouw de basis en begin aan een fantastische missie. Het LEGO® DIMENSIONS™-startpakket bevat: De LEGO® DIMENSIONS™- game LEGO® Toypad Stenen om de LEGO® Gateway te bouwen 3 LEGO®-minifiguurtjes (Batman™, Gandalf™ en Wyldstyle™) LEGO® Batmobile™-voertuig Bouw de minifiguurtjes van je helden en start het spel om het avontuur te beginnen. Volg de bouwinstructies van het spel om de LEGO® Gateway te maken en plaats het bouwwerk op de LEGO® Toypad. Ga op zoek naar nog meer avontuur met de Fun Packs, Team packs, Level Packs en de nieuwe Story Packs. Bouw, speel, mix & match en beleef de mooiste avonturen!